fbpx

Odpravite bolečino v hrbtu

Izbirajte med tremi glavnimi produkti

OSEBNI PREGLED

Osebni pregled naredimo tako za ledveno križno kot vratno prsno hrbtenico. Najprej ocenimo vaše stanje glede na izvide in pogovor z vami, nato sledi gibalni pregled, kjer pogledamo, kje so vzroki za bolečine. Svetujemo vam izbor vaj in vam izdelamo osebni program za izboljšanje higiene gibanja in pravilno tehniko vaj.

TERAPEVTSKA VADBA

Po pregledu in svetovanju se lahko odločite za terapevtsko vadbo po osebnem programu. Cenik vadb lahko zasledite v spodnjih tabelah. Preglede za ledveno hrbtenico, osebne in semi osebne vadbe izvaja Jure Gubanc, preglede za vratno hrbtenico pa mag. Živa Majcen.

Če ste že zakupili in ste uporabnik platforme spletne vadbe Mehanik hrbta, se vam ob nakupu osebnih pregledov ali vadb znesek upošteva.

CENIK VADB IN PREGLEDOV

Vrsta paketa
1 URNI PREGLED IN SESTAVA PROGRAMA50 €
2 URNI PREGLED IN SESTAVA PROGRAMA90 €
1 URA SEMI OSEBNE VADBE Z OSEBNIM PROGRAMOM20 €
PAKET 8 UR SEMI OSEBNE VADBE Z OSEBNIM PROGRAMOM150 €
1 URA OSEBNE VADBE IN SESTAVE PROGRAMA50 €
DOŽIVLJENSKI DOSTOP DO SPLETNE VIDEO PLATFORME49 €
MEHANIK HRBTA
30 €

* Program vam sestavimo z natančnimi navodili glede higiene gibanja in izvedbe vaj. Pošljemo vam tudi slike ali video kako se vaje izvaja, da bo učinek naših nasvetov še večji.

Brezplačni posvet: 15 minutni pogovor po telefonu ali v živo, kjer se spoznamo z vašo problematiko in vam svetujemo o vaših nadaljnjih korakih za odpravo bolečin.