fbpx

Odpravite bolečino v hrbtu

Izbirajte med tremi glavnimi produkti

KNJIGA MEHANIK HRBTA

Mehanik hrbta je knjiga največjega strokovnjaka za hrbtenico na svetu dr. Stuart McGilla. Knjiga ima naslov, ki vam razkriva celotno filozofijo našega projekta. Postani sam svoj mehanik hrbta je prvi korak, ki vas bo približal do boljšega razumevanja in odprave svoje bolečine

DODATNA BREZPLAČNA VIDEO KNJIŽNICA

Še ne veste ali je knjiga Postani sam svoj Mehanik hrbta nujno čtivo vsakega doma? Knjigi smo dodali še 21 video razlag in prikazov vaj za še boljšo uporabniško izkušnjo!

MNENJA O KNJIGI

Vsako mnenje šteje! Mehanik hrbta si prizadeva, da s poslušanjem naših kupcev in vadečih izboljšamo kakovost naših produktov. V desnem stolpcu si lahko preberete mnenja nekaterih strank in vadečih, ki smo jim pomagali do življenja brez bolečin.

V kolikor ste kupec knjige in vam je prevod knjige pomagal do ozdravite nam to sporočite.

Quote

Uroš

Knjiga Mehanik hrbta je praktičen vodnik, kako se rešiti bolečin v hrbtu. Vsebuje točna navodil kako sam pri sebi najti in prepoznati vzroke, ki bolečino povzročajo. Ne samo to! Nauči te kako se teh bolečin rešiti za vedno. Enostavno, razumljivo in podprto z znanstvenimi raziskavami. Priporočam!

Dr. William Morgan, zdravstveni svetovalec za belo hišo

Dr. McGill je najbolj priznan strokovnjak za hrbtenico na svetu. Ta knjiga njegovo znanje približa prav tistim ljudem, ki ga potrebujejo najbolj.

Uroš

Odlična knjiga tako za laika kot strokovnjaka. Prišla mi je v roke, ko so me pediatri pošiljali od vrat do vrat brez rešitve. Ker svoje telo poznaš najbolje sam mi je s pomočjo McGilla uspelo razumeti kako vse skupaj deluje v glavi in telesu. Ko razumeš kako hrbtenica deluje in zakaj je pristona bolečina je pot do gibanja brez bolečine samo še vprašanje volje in ponovitev.

Bethany Hart, ameriška olimpijka

Odkril je vzroke težav v mojem hrbtu in rešil mojo olimpijsko kariero. Njegov pristop je strnjen na teh straneh, skupaj z mnogimi koristnimi ilustracijami.

Janja

Super knjiga, enostavno razloženo in razumljivo…